Kolmivaiheinen ohjelmapaketti

Ohjelmaa tilaisuuden mukaan

Joihinkin tilaisuuksiin sopii kiertävää close up -taikuutta ihmisten keskuudessa tai pöydästä toiseen kiertäen, kun taas joihinkin tilaisuuksiin sopii yksittäinen stand up -taikashow.

Kattavin ohjelmapaketti on kolmivaiheinen, jossa taikaviihdettä pääsee nauttimaan koko tilaisuuden ajan:

1. Esittelyesitys tilaisuuden alkuun

Juhlien alkupuheiden jälkeen lyhyt esittelyesitys (noin 5-10 minuuttia), jonka aikana näytetään muutama temppu. Esittelyesitys nostattaa heti juhlien alusta asti odotustasoa ja tuo erittäin rennon ilmapiirin. Myöskin yksilöidyt taikatemput yritysilmeen tai illan teeman mukaan ovat toteutettavissa. Esittelyesitys rikkoo erittäin hyvin jäätä ennen pöydissä tapahtuvaa lähitaikuutta.

2. Close up -lähitaikuutta

Taikuri käy viihdyttämässä juhlavieraita pöydästä toiseen kiertäen. Tämä close-up eli lähitaikuus luo erittäin vahvoja reaktioita ja henkilökohtaisia elämyksiä. Lähitaikuuden kesto riippuu väkimäärästä, mutta yleensä tähän on varattu noin tunti tai pari. Lähitaikuudesta tulee aina erittäin positiivista palautetta juuri siitä, että uskomatonta taikuutta näytetään aivan silmien alla. Pöydissä kiertely toimii erittäin hyvänä lämppärinä stand-up taikashow’lle.

3. Stand up -taikashow

Illan taikaohjelmapaketin kruunaa kaikille yhteinen show lavalla. Tällöin väki on syönyt, juonut ja hymy on herkässä. Stand-up taikashow on kestoltaan noin puoli tuntia ja esitys on erittäin supliikkipitoinen sekä jutut ovat tarkkaan mietitty naurun tuottamiseen sopivaksi. Tämä vauhdikas show välittyy erittäin hyvin myös suuremmalle yleisölle. Tarvittaessa esitys tulee valmiina äänentoiston ja valokaluston kanssa.

Muut palvelut

Valaistus

Usein vasta paikan päällä huomaa, että puhujalle olisi hyvä jokin kohdevalo. Taikuri Aaro Sorvalta löytyy akuilla toimivia led-spottivaloja, joita voi käyttää parrasvaloina tai niillä voi luoda upean väriloisteen lavalle ja juhlatilaan.

Jos haluat luoda juhlatilasta entistä näyttävämmän, niin silloin kannattaa kysyä käteviä akkuvaloja. Parillakymmenellä led-spottivalolla saa hienon väriloisteen juhlatilaan teeman mukaan.

Tilaisuuden juonto

Taikuriohjelman lisäksi Aaro Sorva voi myös juontaa tilaisuuden. Esiintyjän on luontevaa kertoa hieman illan ohjelmasta ja esitellä juhlapuhujat sekä kertoa ruokailun pöytäjärjestys tai esitellä kokki, joka kertoo illan menun.

Taikuri Aaro Sorva on luotettava esiintyjä juhliin, joka arvostaa esiintymisissään visuaalisia, puhuttelevia, mysteeripitoisia ja mieleen jääviä ohjelmanumeroita. Lisäksi hän arvostaa herrasmiesmäistä, avointa ja tasa-arvoista kanssakäymistä. Juuri siksi Aaro Sorvaa suosittelee moni liikeyritys, yksityishenkilö ja muut alan ammattilaiset. Aaro Sorva esiintyy kansainvälisissä tilaisuuksissa englanniksi.

Äänentoisto

Taikuriesitystä ja juhlapuheita varten löytyy äänentoisto. Akkukäyttöiset kaiuttimet ovat langattomia, eikä erillistä verkkovirtaa tarvitse kytkeä.

Langaton head-set ja kapulamikrofoni antaa joustavuutta puhujalle ja muille ohjelmanumeroille.