Taikuri Aaro Sorva

Taikuri juhliin ja tapahtumiin

Suositukset

Taikurit ottavat toisistaan mittaa alan kilpailuissa, joita järjestää Suomen Taikurit ry ja Kouvolan Taikapäivät. Turun taikuri Aaro Sorva on voittanut urallaan ravintolataikuuden ja viihdeohjelmien SM-pronssia.

 

Esiintyminen luontevaa ja tilanteeseen sopivaa. Huumori tasokasta eikä loukkaa ketään. Taikatemput käsittämättömiä ja siksi "maagisen" hienoja. Taitava kaveri! Video jälkeenpäin oli mahtava ylläri-pylläri. Sopi hyvin syntymäpäivieni ohjelmaan ja oli vieraiden mieleen. Muihin vanhanliiton taikureihin nähden nuorekas ja moderni.

Ilkka Nalli
Vilppula
Maaliskuu 2015

 

Aaro tervehti hyvin tuttavallisemmin kaikkia juhliin saapuvia vieraita. Kun ruokailu aloitettiin, hän ei jättänyt vieraita pitkästymään pöytiin kun osa väestä jonotti noutopöytään. Hän luki tilannetta koko ajan. Show oli hieno ja vielä lopuksi Aaro antoi paljon aikaa lapsille ilmapallojensa kanssa. Parannettavaa en kertakaikkiaan keksi.

Marika Siikakoski
Viljakkala
Maaliskuu 2015

 

Freesiä ja rentoa taikuruutta ja komiikkaa yhdessä paketissa. Vielä useita päiviä esityksen jälkeen insinöörimme pohtivat temppuja: "Miten se sen teki?" Loistavaa, kiitos!

Pirjo Kuuppo
Neste Oil

Helmikuu 2015

 

Hyvä kokemus.

Jari Puomisto
Lemminkäinen Talo Oy

Helmikuu 2015

 

Hyvin otti yleisön. Jutut oli hyviä ja porukka piti todella paljon esityksestä. Ennen varsinaista showta mukavana lisänä-täytteenä lähitaikuutta. Kaiken kaikkiaan loistava show ja muutama todella hämmästystä kummastusta herättävä temppu. Ilta hoidettiin ammattitaidolla, kiitos.

Kari 50-v
Lohja
Helmikuu 2015

 

Aaron esitys sai henkilöstöltämme paljon positiivista palautetta. Yhdistelmä huumoria ja vakuuttavaa taikuutta iski yleisöön. Erityisen paljon kiitosta yleisön, yrityksemme ja kansainvälisten vieraidemme huomioimisesta osana esitystä sekä lähitaikuudesta yleisön seassa. Voin lämpimästi suositella Aaro Sorvaa esiintymään yritystilaisuuksiin tai vaikkapa häihin viihdyttämään juhlaväkeä. Hurjan hauska show! Kiitos vielä osallistumisestanne.

Emilia Arko
Suomen 3M Oy

Helmikuu 2015

 

Saimme mitä pyysimme. Vieraamme tykkäsivät kovasti :)

Kymppi Katto Oy

Tammikuu 2015

 

Aaro on enemmän kuin taikuri. Hän on sanavalmis hauska stand-uppaava taikuri, joka naulitsee katsojien silmät ja korvat ja nauruhermot. Häntä voimme suositella sekä lähitaikuuteen että oman shownsa vetäjäksi isommallekin porukalle (meitä oli 200 henkeä pikkujouluissa). Suosittelemme lämpimästi!

Marja Pylvänäinen
Suomen Ympäristökeskus

Tammikuu 2015

 

Hauska, viihdyttävä, todellakin erinomainen taikuri! Taikatemput olivat todella taidokkaita ja jutut oli standup tasoa, osasi ottaa yleisönsä.

Sirpa Haapala
Lounaismaan Osuuspankki

Tammikuu 2015

 

Aaron kanssa asioiminen toimi erinomaisesti ja esitys oli aivan loistava.

Esa Brandt
Salon Jätehuolto Oy

Tammikuu 2015

 

Erittäin ystävällinen, iloinen ja hauska esitys, jota olemme muistelleet ystävien kanssa jälkeenpäin.

.

Sirpa Könnömäki
Salo

Tammikuu 2015

 

Rento ja varma esitys tyyli, ottaa hyvin yleisön "hallintaan", hauska kokonaisuus, yhdestettynä taikuuden mysteereihin!

Janne Tolvi
Someron Yrittäjät

Tammikuu 2015

 

Mukaansa tempaava ja todella hauska show. Nopea ja selkeä prosessi tarjouspyynnöstä varaukseen.

Teemu
Kirkkonummi

Tammikuu 2015

 

 

 

Teillä on ammattimainen ote, se on show'ta, showbisnestä, vaudevilleä parhaimmillaan. Lyhyt napakka selkeä paketti, hyvä asenne, otatte yleisön ja sitä on kiva katsoa. Oiiikeen hyvä meininki, mä tykkäsin kovasti. Tätä on show!

Timo Koivusalo
Elokuvaohjaaja / Näyttelijä / Viihdetaiteilija
Artistafilmi Oy


Kyllähän jokainen taikuri taikoa osaa, mutta kuka osaa tanssia? Sen lisäksi että Sorva on hauska ja leijuttaa pöytää, hän myös leijuu itse parketilla. Naisille ja miksei myös miehille vinkki, hakekaa kaveria tanssimaan show'n jälkeen!

Mikko Kouki
Teatterinjohtaja / Näyttelijä

Hei Aaro. Kiitos upeasta esityksestä tiloissamme Hepolammella. Niin vieraat kuin isännätkin viihtyivät ja mukava iltamme sai hienon huipennuksen taikuruudesta sekä tilanteeseen sopivasta huulenheitosta. Hieno juttu, palataan asiaan toistekin.

Tomi Yli-Kyyny
Toimitusjohtaja
Vahinkovakuutusosakeyhtiö Pohjola


Taikuri Aaro Sorva opasti, sekä hauskuutti Viking Gracen viihdeosastoa. Temput oli hyvin mietitty ja suunniteltu valmiiksi, meidän ryhmän tarpeita varten. Aaro sai meidätkin nilkkiin hänen humoristisella esiintymistyylillä ja uskomattmomilla tempuillaan. Vieläkin kahvitauoilla niitä temppuja pähkäillään, miten hän sen teki? Kaiken kaikkiaan opettavainen ja mukaansa tempaiseva iltapäivä taikuuden merkeissä.

Annina Silvonen
Risteilypäällikkö
M/S Viking Grace


Aaron show on mukaansatempaava kombinaatio taikuutta, taituruutta sekä huumoria. Aaro osaa ottaa yleisönsä ja hänen esitystään on viihdyttävää seurata. Voin vilpittömästi suositella häntä erilaisiin tapahtumiin.

Jukka Tuominen
Pankinjohtaja
Salon Seudun Osuuspankki


Kiitos Aaro sinulle mahtavista tempuista, sympaattisesta, vaatimattomasta ja mukaansatempaavasta tyylistäsi. Yleisö oli ihmeissään ja onnistuit loistavasti omassa roolissasi. Olit enemmän kuin hyvä! Tänään suorastaan satoi kiitoksia juhlistamme sähköpostitse ja tekstsreilla, kaikki kiittelivät loistavaa osuuttasi ja juhla onnistui muutenkin 100 prosenttisesti.

Petri Visa
Toimitusjohtaja
Visa-Auto Oy


Hieno lähitaikuus pöydissä ja yleisön silmien alla sai aikaan ihastuneita reaktioita. Ohjelmanumero soveltui hienosti venemessujen näytteilleasettajien ja yhteistyökumppaneiden iltatilaisuuteen.

Tiina Peltola
Näyttelykoordinaattori
Suomen Messut


Aaro Sorvan ihmetystä herättävät ja nauruhermoja kutkuttavat esitykset on toteutettu vankalla viihdyttäjän ammattitaidolla. Aaron esityksissä yhdistyy erilaiset ja yllättävät taikatemput sanalliseen nokkeluuteen sekä oivaltavaan huumoriin. Vaikka olen itse nähnyt Aaron esitykset useasti on ne aina nähtävä uudelleen, sillä koskaan ei tiedä mitä esitys tuo tullessaan. Aaroa toivotaan usein esiintymään laivallemme, joten niinpä tilaamme hänet säännöllisesti uudelleen. Viihdyttäjä joka on nähtävä ja koettava!

Timo Nygård
Risteilyisäntä
M/S Finlandia, Eckerö Line Ab Oy


Taikuri kiinnostaa aina! Mutta kun hän lisäksi on taitava, tyylikäs ja hauska, silloin hän on vastustamaton. Turun ammattikorkeakoulun kasvatti Aaro Sorva on erityinen tradenomi lajissaan: Yrittäjänä voi toimia myös magiikan alalla - ja onnistua siinä maagisesti... Studia-messut Helsingin messukeskuksessa olivat meille loistava yhteistyön muoto. Kävijöitä, naurua ja ihmetystä riitti ja samalla koulutuksemme kiinnosti isoa joukkoa. Kiitos Aaro!

Anne Lehikoinen
Markkinointisuunnittelija
Turun AmmattikorkeakouluAaro Sorva on luotettava ja täsmällinen taikuri, joka taikoo hymyn katsojien huulille. Aaro on monipuolinen viihdyttäjä jolta ei joustavuutta ja luovuutta puutu. Kamppi kiittää.

Maija Leivo
Markkinointisuunnittelija
Kampin KauppakeskusHaluaisin vielä kiittää tuosta lauantai-illasta, joka sujui mainiosti ja vieraat todella viihtyivät. Illan myötä vielä väki yritti analysoida kovasti miten noita taikatemppuja oikein tehdään ja toteutetaan. Niinhän se taisi olla, että vain taikurilla oli taikajauhetta taskussaan, ehkä siinä piilee suuri salaisuus.

Kirsi Tiihonen
Product Marketing
Tunturi-Hellberg Oy LtdJärjestin Salon torilla 60-vuotisjuhlani. Juhliin tuli 1200 vierasta, jotka viihtyivät iloisen ohjelman ansiosta. Taikuri Aaro Sorva hauskuutti taikatempuilla ja loihti juhlayleisöön hyvää mieltä. Synttäreitä on muisteltu kaiholla. Suosittelen häntä mielelläni erilaisiin juhliin ja tapahtumiin.

Jouko Laxell
Kansanedustaja


Heinolan tehtaidemme täyttäessä 50-vuotta järjestimme henkilöstöjuhlat heinolan WPK-talolla. Juhlissamme esiintyi taikuri Aaro Sorva, jota voimme suositella lämpimästi! Aaro on loistava viihdyttäjä ja supliikkimies, jonka esitys tempaa mukaansa ja saa yleisön hykertelemään. Ohjelmakokonaisuus oli hyvin suunniteltu ja erinomaisesti toteutettu. Aaro on aivan mahtava tyyppi!

Kati Lök
Marketing Communications Assistant
Environmental Specialist
Stora Enso Packaging Oy


Taikuri Aaro Sorva osaa hurmata yleisönsä. Aaron esitys on erittäin monipuolinen, mukaansatempaava, sisältää sopivasti huumoria, lavakarismaa ja tilaajan paikallisia juttuja niin, että katsojat nauravat kovaan ääneen. Varsinaisen showän jälkeen tehdyt pikkuryhmäesitykset ja korttitemput yleisön joukossa ovat kerta kaikkiaan mykistäviä. Kun vielä taiat ovat maailmanluokkaa, niin voimme mielihyvin suositella Aaron show'ta erilaisiin tapahtumiin.

Pekka Vaurola
Pankinjohtaja
Someron Osuuspankki


Aaro Sorvan taikuutta on saanut ihastella ja kummastella sekä asiakkaamme että oman henkilökuntamme eri tilaisuuksissa. Eivätkä nuo kerrat jää kyllä viimeiseksi... Todella huikea esitys kokonaisuudessaan.

Olli Alho
Paikallisjohtaja
Tapiola-ryhmä


Tervehdys Aaro! Oli ihan pakko vielä antaa palautetta sinulle, nimittäin positiivista sellaista. Kaikki pitivät aivan mahdottomasti sinun esityksestäsi ja olisivat varmaan halunneet pidempääkin nautiskella, mutta illan ohjelma siitä sitten jatkui. Ruotsalaiset kollegamme varsinkin olivat otettuja ja vaikuttuneita taidoistasi ja iloisia, kun pystyit muutaman tempun esittämään myös ruotsinkielellä. Vaikuttuneita olivat myös tamperelaiset ja helsinkiläiset työkaverimme. Kaiken kaikkiaan huumorintajuinen ja taidokas show sinulta jälleen kerran, kiitos paljon!

Varpu Simola
Searail Oy


Kiitokset viihdyttävästä esityksestä yrityksemme tupaantulijaisjuhlissa! Varsinaisen pääesityksen lisäksi lähitaikatemput vieraiden keskuudessa riemastuttivat ja hämmästyttivät. Voin lämpimästi suositella Aaroa vastaavanlaisiin tilaisuuksiin.

Kristiina Åberg
Markkinointijohtaja
Goodmood Productions Oy


Tässä taikuri, jolla on niin taikurivälineet kuin sanakin hallussaan. Todella taidokas ja erittäin viihdyttävä show.

Gustaf Forsberg
Toimitusjohtaja
Loviisan Puhelin Oy