Ohjelmaa pikkujouluihin

Ammattilaistaikuri yritysten juhliin ja tapahtumiin

Ohjelmaa pikkujouluihin

Jo usean vuoden ajan yritykset ovat hyödyntäneet taikuri Aaro Sorvan ohjelmatarjontaa ja tilanneet häneltä ohjelmaa pikkujouluihin.

Hyvin suosittu ohjelmakokonaisuus on "koko illan ohjelmapaketti", mutta taikuri Aaro Sorvalta on mahdollista tilata myös yksittäinen stand-up taikashow, joka on erittäin huumoripitoinen ja mieleen jäävä ohjelmanumero.

Sitä sanotaan, että yrityksen tärkein voimavara on sen henkilöstö, joten juuri siksi kannattaa valita oikea esiintyjä pikkujouluihin, joka ottaa erityisellä tavalla huomioon koko henkilökunnan. Mikäli sinulle iskee loka-, marras- tai joulukuussa paniikki pikkujoulujen ohjelman suhteen, niin kannattaa silti ottaa yhteyttä. Ohjelmaa voi järjestää myös nopealla aikataululla.

Klikkaa tästä ja ota yhteyttä

Pikkujouluihin esiintyjä

Taikuri Aaro Sorvalta löytyy esityksen lisäksi myös ääni- ja valokalustoa, joten show on mahdollista tilata täysin valmiina ns. "avaimet käteen" -periaatteella. Ääni- ja valokalusto sopimuksen mukaan.

 


Siirry ohjelmat -osioon

Yrityksen pikkujoulut

Mikäli haluat varman esiintyjän pikkujouluihin, jolla on kokemusta, niin kannattaa ottaa yhteyttä taikuri Aaro Sorvaan. Hän on esiintynyt mm. seuraavissa firman pikkujouluissa:

Eastway
Grundfos pumput
Kamppi
Metos
Osuuspankki
Patentti- ja rekisterihallitus
Pohjola
Prisma
Skanssi
Sokos Hotels
Stora Enso
Turun Lukko
Turun Yliopisto
Wärtsilä

Lue suositukset

Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa esiintyjä pikkujouluihin

Taikuri Aaro Sorvan arvot

Taikuri Aaro Sorva arvostaa esiintymisissään visuaalisia, puhuttelevia, mysteeripitoisia ja mieleen jääviä ohjelmanumeroita. Lisäksi hän arvostaa herrasmiesmäistä, avointa ja tasa-arvoista kanssakäymistä. Juuri siksi Aaro Sorvaa suosittelee moni liikeyritys, yksityishenkilö ja muut alan ammattilaiset.

Taikuri Aaro Sorvan laaja ohjelmatarjonta kattaa niin läheltä näytettävät close-up taikuudet kuin myös suuret illuusio-ohjelmanumerot tuhansien henkilöiden massatapahtumissa.

Sivuilta löydät runsaasti videoita, joista näet selkeän kuvan taikuri Aaro Sorvan esiintymistyylistä. Paikan päällä nähtynä nämä ovat vieläkin mahdottomampia ja hauskuus välittyy lennokkaasti tilannekomiikan avulla.

Katso videot