Ohjelmaa juhliin - Taikuri Aaro Sorva

Taikuri juhliin ja tapahtumiin

Esiintyjä, joka tarjoaa koko illan ohjelmaa juhliin:

1. Tilaisuuden avaus

Ohjelmaa juhliin Taikuri Aaro Sorva 1

Juhlien alkupuheiden jälkeen lyhyt esittelyesitys (noin 5-10 minuuttia), jonka aikana näytetään muutama temppu.

Esittelyesitys nostattaa heti juhlien alusta asti odotustasoa ja tuo erittäin rennon ilmapiirin. Myöskin yksilöidyt taikatemput yritysilmeen tai illan teeman mukaan ovat toteutettavissa.

Tämä esittelyesitys rikkoo erittäin hyvin jäätä ennen pöydissä tapahtuvaa lähitaikuutta.

2. Taikuutta pöydissä

Ohjelmaa juhliin Taikuri Aaro Sorva 2

Alku-, pää- ja jälkiruoan välissä taikuri käy viihdyttämässä juhlavieraita pöydästä toiseen kiertäen. Tämä close-up eli lähitaikuus luo erittäin vahvoja reaktioita ja henkilökohtaisia elämyksiä. Lähitaikuuden kesto riippuu väkimäärästä, mutta yleensä tähän on varattu noin tunti tai pari.

Lähitaikuudesta tulee aina erittäin positiivista palautetta juuri siitä, että uskomatonta taikuutta näytetään aivan silmien alla. Pöydissä kiertely toimii erittäin hyvänä lämppärinä stand-up taikashow'lle.

3. Stand-up taikashow

Ohjelmaa juhliin taikuri Aaro Sorva 3

Illan taikaohjelmapaketin kruunaa kaikille yhteinen show lavalla. Tällöin väki on syönyt, juonut ja hymy on herkässä.

Stand-up taikashow on kestoltaan noin puoli tuntia ja esitys on erittäin supliikkipitoinen sekä jutut ovat tarkkaan mietitty naurun tuottamiseen sopivaksi.

Tämä vauhdikas show välittyy erittäin hyvin myös suuremmalle yleisölle. Tarvittaessa esitys tulee valmiina äänentoiston ja valokaluston kanssa.

Suuret illuusiot

Taikurin kadotuslaatikko
Mieleen jäävä kohokohta taikashow'lle

Lisää näyttävyyttä ja herätä keskustelua mieleen jäävällä tavalla

Taikuri Aaro Sorvan esitys on mahdollista tilata myös kahden hengen show’na, jolloin taikashow’n päätteeksi esitetään suuri illuusioluokan taikatemppu. Tällöin esitykseen tulee mukaan illusionisti Johanna Sorva ja hänen kanssaan on mahdollista toteuttaa kadotusilluusio, maaginen leijutusnumero tai nopea vapautumisnumero, joka on samalla paikanvaihtoilluusio. Mikäli haluat jättää tilaisuuden paremmin mieleen ohjelman avulla, niin silloin kannattaa varata suuret illuusiot -huipennus.

Katso video

Valaistus

Tilaisuuden tunnelmavalaistus

Usein vasta paikan päällä huomaa, että puhujalle olisi hyvä jokin kohdevalo. Taikuri Aaro Sorvalta löytyy akuilla toimivia led-spottivaloja, joita voi käyttää parrasvaloina tai niillä voi luoda upean väriloisteen lavalle ja juhlatilaan.

Jos haluat luoda juhlatilasta entistä näyttävämmän, niin silloin kannattaa kysyä käteviä akkuvaloja. Parillakymmenellä led-spottivalolla saa hienon väriloisteen juhlatilaan teeman mukaan.

Tilaisuuden juonto

Ohjelmaa juhliin Taikuri Aaro Sorva 2

Taikuriohjelman lisäksi Aaro Sorva voi myös juontaa tilaisuuden. Esiintyjän on luontevaa kertoa hieman illan ohjelmasta ja esitellä juhlapuhujat sekä kertoa ruokailun pöytäjärjestys tai esitellä kokki, joka kertoo illan menun.

Taikuri Aaro Sorva on luotettava esiintyjä juhliin, joka arvostaa esiintymisissään visuaalisia, puhuttelevia, mysteeripitoisia ja mieleen jääviä ohjelmanumeroita. Lisäksi hän arvostaa herrasmiesmäistä, avointa ja tasa-arvoista kanssakäymistä. Juuri siksi Aaro Sorvaa suosittelee moni liikeyritys, yksityishenkilö ja muut alan ammattilaiset. Aaro Sorva esiintyy kansainvälisissä tilaisuuksissa englanniksi.

Äänentoisto

Ohjelmaa juhliin taikuri Aaro Sorva 3

Taikuriesitystä ja juhlapuheita varten löytyy äänentoisto. Akkukäyttöiset kaiuttimet ovat langattomia, eikä erillistä verkkovirtaa tarvitse kytkeä.

Langaton head-set ja kapulamikrofoni antaa joustavuutta puhujalle ja muille ohjelmanumeroille.

Lue suositukset
Katso videot
Ota Yhteyttä