Ohjelmaa harjannostajaisiin - Taikuri Aaro Sorva

Ammattilaistaikuri yritysten juhliin ja tapahtumiin

Ohjelmaa harjannostajaisiin

Ohjelmaa harjannostajaisiin Taikuri Aaro SorvaTaikuri Aaro Sorva tarjoaa kompaktia ohjelmaa harjannostajaisiin. Hänen erikoisalaansa ovat läheltä näytettävät close-up taikuudet, jolloin pöydästä toiseen kiertäen taikuri näyttää taikuutta aivan silmien alla. Tällöin porukka pääsee kokemaan henkilökohtaisia elämyksiä ja ihmeitä aivan omissa käsissään.

Close-up eli lähitaikuus ei aseta minkäänlaisia tilarajoitteita, koska taikuus tuodaan aivan pöydän ääreen, todella lähelle ja siksi se on juuri loistavaa ohjelmaa harjannostajaisiin. Lähitaikuus on todella interaktiivista ja hauskoja tilanteita ovat juuri ne, kun joku yrittää vedättää taikuria tietämättään, että taikurilla on tilanne hallinnassa.

Harjannostajaiset vietetään tyypillisesti kohteessa paikan päällä tai ravintolassa ja näihin tilaisuuksiin soveltuu taikuri Aaro Sorvan kompakti ohjelma. Show on mahdollista pitää yhtenä, noin puolen tunnin pituisena esityksenä tai taikuutta voi sijoitella ruokalajien väliin, jottei aika tunnu liian pitkältä seuraavaan ruokalajiin.

Ota yhteyttä ja tilaa ohjelmaa harjannostajaisiin
Starpoint Oy / 024 809 2220/p>

Ohjelmaa harjannostajaisiin on mahdollista tilata lyhyellä varoitusajalla ja esitys on saatavilla myös teeman mukaisesti "taikuri raksamiehenä".

Suurempiin harjannostajaisiin järjestyy akkukäyttöinen äänentoisto, joten verkkovirtaa ei tarvitse.

Akkukaiuttimien lisäksi taikuri Aaro Sorvalta löytyvät akkukäyttöiset led-valot, joilla saa luotua juhlatunnelmaa.

Tässä vielä linkkejä:

Harjannostajaisten puhe kauppakeskuksessa

Puhe koulun harjannostajaisissa

Terveyskeskuksen harjannostajaispuhe

Harjannostajaisten kutsu

---

Esiintyjä 50 vuotisjuhliin Esiintyjä 60 vuotisjuhliin Esiintyjä 70 vuotisjuhliin Esiintyjä 80 vuotisjuhliin Esiintyjä asiakastilaisuuteen Esiintyjä harjannostajaisiin Esiintyjä henkilöstöjuhliin Esiintyjä häihin Esiintyjä illanviettoon Esiintyjä juhliin Helsinki Esiintyjä juhliin Jyväskylä Esiintyjä juhliin Lahti Esiintyjä juhliin Pori Esiintyjä juhliin Tampere Esiintyjä juhliin Turku Esiintyjä karonkkaan Esiintyjä pikkujouluihin Esiintyjä syntymäpäiville Esiintyjä syntymäpäiväjuhliin Esiintyjä tupaantuliaisiin Esiintyjä tyhy päivään Esiintyjä vuosijuhliin Esiintyjä yrityksen juhliin Esiintyjä yritysjuhliin Ohjelmaa 50 vuotisjhliin Ohjelmaa 60 vuotisjuhliin Ohjelmaa 70 vuotisjuhliin Ohjelmaa 80 vuotisjuhliin Ohjelmaa asiakastilaisuuteen Ohjelmaa harjannostajaisiin Ohjelmaa henkilöstöjuhliin Ohjelmaa häihin Ohjelmaa illanviettoon Ohjelmaa juhliin Helsinki Ohjelmaa juhliin Jyväskylä Ohjelmaa juhliin Lahti Ohjelmaa juhliin Pori Ohjelmaa juhliin Tampere Ohjelmaa juhliin Turku Ohjelmaa karonkkaan Ohjelmaa pikkujouluihin Ohjelmaa syntymäpäiville Ohjelmaa syntymäpäiväjuhliin Ohjelmaa tupaantuliaisiin Ohjelmaa tyhy päivään Ohjelmaa vuosijuhliin Ohjelmaa yrityksen juhliin Ohjelmaa yritysjuhliin