Esiintyjä messuille ja ohjelmaa messuosastolle

Energia-, automaatio- ja tekniikka -messut sekä tapahtumat

Esiintyjä messuille ja ohjelmaa messuosastolle

Tilaa taikuri esiintyjäksi messuille

Taikuri Aaro Sorvan messutaikuus on positiivista asiakaskohtaamista, tuotteiden ja palveluiden esilletuontia sekä mieleen jäämistä. Messutaikuuden avulla tuodaan myös lisää asiakkaita messuosastolle sisäänheittäjän tavoin. Messutaikuus luo muistorikkaita mielikuvia asiakkaille, joita he eivät unohda ja kun näihin vahvoihin mielikuviin yhdistetään yrityksenne tuotteet sekä palvelut, niin silloin lopputulos on paras mahdollinen. Messutaikuus ei ole pelkkää temppuilua, vaan se on erinomainen keino tuoda yrityksenne tuotteet ja palvelut esille sekä kohdata asiakkaat positiivisesti. Messutaikuuden avulla nostatetaan yrityksen imagoa tarjoamalla asiakkaille laadukasta ja viihteellistä ohjelmaa messuille.

Esiintyjänä toimii taikuri Aaro Sorva, jonka ohjelmassa ei ole mitään epäsoveliasta, eikä siinä loukata ketään, vaan ohjelma on hyvällä tavalla herrasmiesmäinen ja juuri siksi tämä esiintyjä sekä ohjelma messuosastolle on varma valinta.

Tyytyväisiä asiakkaita ovat mm:

Duodecim, Lääkäripäivät
Mondelēz International, K-Team päivät
Sarlin, Tekniikka -messut
Enmac, Alihankinta -messut
TSS Group, Energia -messut
Ja monet muutkin messut, mm. venemessut ja häämessut

Kyseessä on täysin yksilöllinen, räätälöity ohjelmapalvelu, jolloin ohjelmanumerot ovat yrityksenne mainosviestinnän mukaisia. Huomioikaa se, että messuilla jaettavat esitteet joutuvat liiankin usein roskakoriin, mutta taikuuden jättämiä mielikuvia on vaikea unohtaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää messutaikuudesta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous