Taikuri Aaro Sorva

Taikuri juhliin ja tapahtumiin
  • Taikuri esiintyjä juhliin
  • Taikuri

Taikuri esiintyjä juhliin

Taikuri Aaro Sorva

Kolmivaiheinen ohjelmapaketti

Taikurin esittelyesitys tilaisuuden alussa.

Close up -lähitaikuutta esim. ruokailun aikana.

Stand up -taikashow esim. kahvin jälkeen.

Lue lisää

Stand up -taikashow

Kaikille yhteinen show, joka sisältää huumoripitoista stand up komiikkaa ja visuaalista sekä mahdotonta taikuutta, joka saa pään pyörälle. Esitys koostuu uskomattomista ohjelmanumeroista, joihin myös juhlavieraat osallistuvat. Kyseessä on hauska, humoristinen ja mukaansatempaava noin puolen tunnin show, joka on suunniteltu huolella. Taikuutta tehdään hullunkurisella ja hauskalla rekvisiitalla, joka näkyy pitkälle.

Close up -lähitaikuus

Pienryhmästä toiseen kiertävä lähitaikuus on jotain mikä rikkoo jään ja saa katsojat tuntemaan mahdottomia. Taikuri on varsinainen ihmemies uskomattomine temppuineen. Ne toimivat aina ja kaikkialla; pöydissä, pienissä seurueissa, kokkareilla tai missä tahansa. Tämä henkilökohtaisia elämyksiä tuova taikuuden muoto toimii erinomaisena tunnelmankohottajana juhliin.

Esiintyjä juhliin lyhyellä varoitusajalla

Mikäli etsit ohjelmaa pikaisesti, niin ota rohkeasti yhteyttä. Taikuri Aaro Sorva on mahdollista tilata esiintymään lyhyellä varoitusajalla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ohjelmasta

Suuret illuusiot

Taikurin kadotuslaatikko
Mieleen jäävä kohokohta taikashow'lle

Lisää näyttävyyttä ja herätä keskustelua mieleen jäävällä tavalla

Taikuri Aaro Sorvan esitys on mahdollista tilata myös kahden hengen show’na, jolloin taikashow’n päätteeksi esitetään suuri illuusioluokan taikatemppu. Tällöin esitykseen tulee mukaan illusionisti Johanna Sorva ja hänen kanssaan on mahdollista toteuttaa kadotusilluusio, maaginen leijutusnumero tai nopea vapautumisnumero, joka on samalla paikanvaihtoilluusio. Mikäli haluat jättää tilaisuuden paremmin mieleen ohjelman avulla, niin silloin kannattaa varata suuret illuusiot -huipennus.

Katso video