Esiintyjä harjannostajaisiin - Taikuri Aaro Sorva

Ammattilaistaikuri yritysten juhliin ja tapahtumiin

Esiintyjä harjannostajaisiin

Esiintyjä harjannostajaisiin Taikuri Aaro SorvaOletko etsimässä esiintyjää harjannostajaisiin? Tulit juuri oikeaan paikkaan, sillä taikuri Aaro Sorva on juuri loistava esiintyjä harjannostajaisiin. Taikuri Aaro Sorvalta onnistuu myös juontotyöt, jolloin esitellään juhlapuhujat.

Harjannostajaisia on monenlaisia, sillä joskus harjannostajaiset pidetään työmaalla, pakan päällä, ja joskus harjannostajaiset pidetään ravintolassa tai kabinetissa. Olivatpa harjannostajaiset missä tahansa, niin taikuri Aaro Sorva on luotettava esiintyjä harjannostajaisiin.

Jos harjannostajaiset ovat työmaalla, kohteessa paikan päällä, niin siellä huumoripitoinen stand-up taikashow on juuri sopiva. Työmiehet, rakentajat, arkkitehdit ja muut projektin edustajat ovat varmasti hämmästyneitä näkemästään. Taikuri Aaro Sorvan esitys on huumoripitoinen ja visuaalisesti näyttävä, joka jää varmasti positiivisella tavalla mieleen. Esityksen kesto on noin puoli tuntia ja esityksen lisäksi on mahdollista tehdä myös pöytäkohtaista close-up lähitaikuutta.

Harjannostajaiset ovat työmiesten juhla, joten kannattaa tilata esiintyjä harjannostajaisiin, joka jättää vahvan muistijäljen.

Ota yhteyttä ja tilaa esiintyjä harjannostajaisiin Starpoint Oy / 024 809 2220

Ohjelmaa harjannostajaisiin on mahdollista tilata lyhyellä varoitusajalla ja esitys on saatavilla myös teeman mukaisesti "taikuri raksamiehenä".

Mikäli harjannostajaiset ovat suuret, niin kokonaisuuteen on mahdollista sisällyttää akkukäyttöinen äänentoisto, jota voi käyttää myös puheisiin. Kaiutin ei tarvitse erillistä verkkovirtaa, vaan siinä on sisäänrakennettu akku.

Langattomat mikrofonit ja akkukäyttöiset kaiuttimet ovat erinomaisia työmailla. Niitä voi esityksen lisäksi käyttää myös juhlapuheisiin.

Taikuri Aaro Sorvalta löytyy myös akkukäyttöiset led-valot, joilla saa upeaa tunnelmaa harjannostajaisiin.

Muutama linkki harjannostajaisten ohjelmarunkoa ajatellen:

Epressi Valtion virastotalon harjannostajaisten ohjelma

Wikipedia harjannostajaiset

Jyväskylän yliopisto Agora harjannostajaistilaisuuden ohjelmarunko

---

siintyjä 50 vuotisjuhliin Esiintyjä 60 vuotisjuhliin Esiintyjä 70 vuotisjuhliin Esiintyjä 80 vuotisjuhliin Esiintyjä asiakastilaisuuteen Esiintyjä harjannostajaisiin Esiintyjä henkilöstöjuhliin Esiintyjä häihin Esiintyjä illanviettoon Esiintyjä juhliin Helsinki Esiintyjä juhliin Jyväskylä Esiintyjä juhliin Lahti Esiintyjä juhliin Pori Esiintyjä juhliin Tampere Esiintyjä juhliin Turku Esiintyjä karonkkaan Esiintyjä pikkujouluihin Esiintyjä syntymäpäiville Esiintyjä syntymäpäiväjuhliin Esiintyjä tupaantuliaisiin Esiintyjä tyhy päivään Esiintyjä vuosijuhliin Esiintyjä yrityksen juhliin Esiintyjä yritysjuhliin Ohjelmaa 50 vuotisjhliin Ohjelmaa 60 vuotisjuhliin Ohjelmaa 70 vuotisjuhliin Ohjelmaa 80 vuotisjuhliin Ohjelmaa asiakastilaisuuteen Ohjelmaa harjannostajaisiin Ohjelmaa henkilöstöjuhliin Ohjelmaa häihin Ohjelmaa illanviettoon Ohjelmaa juhliin Helsinki Ohjelmaa juhliin Jyväskylä Ohjelmaa juhliin Lahti Ohjelmaa juhliin Pori Ohjelmaa juhliin Tampere Ohjelmaa juhliin Turku Ohjelmaa karonkkaan Ohjelmaa pikkujouluihin Ohjelmaa syntymäpäiville Ohjelmaa syntymäpäiväjuhliin Ohjelmaa tupaantuliaisiin Ohjelmaa tyhy päivään Ohjelmaa vuosijuhliin Ohjelmaa yrityksen juhliin Ohjelmaa yritysjuhliin